RESULTAAT START MET COMMITMENT​

Het transformeren van inzicht in krachtige organisatorische veranderingen door persoonlijk leiderschap.

RESULTAAT START
MET COMMITMENT​

Vanuit inzicht naar een
impactvolle verandering in je organisatie

The proof of the pudding is in the eating

We will help you

Met een heldere visie en vastberadenheid bereiken we grote doelen door samenwerking. Door ons te committeren aan onze gezamenlijke doelen, leggen we de weg naar succes met een lasergerichte benadering. Hoewel de reis van elke persoon anders kan zijn, streven we altijd naar de meest directe route van punt A naar punt B.

Zoals het gezegde gaat: “the proof of the pudding is in the eating.” Om onze onwrikbare focus te behouden, zorgen we ervoor dat onze resultaten meetbaar zijn.

Mijn aankap kan worden onderverdeeld in drie eenvoudige stappen. Deze zijn hieronder uiteen gezet.

Werkelijke
situatie

Tijdens de eerste gesprekken wordt snel duidelijk waar jij je bevindt:
Op het speelveld of op de tribune,

Ik zal je uitnodigen om te kijken waar je liever niet kijkt of niet over wilt praten. Daar zit de grootste ontwikkeling. Dit doen we op een veilige en vertrouwde manier met respect voor het verleden en met oog op de toekomst. 

 

Wenselijke
situatie

De wenselijke situatie ligt altijd in de toekomst. Deze mag jij vormgeven. Wat zijn je doelen? Wat wil je in dit leven nog bereiken? 

Wanneer we dat helder hebben gaan we bepalen wie jij moet zijn en wanneer om dat doel te behalen.

Wat dien je te omarmen en waar mag je afscheid van te nemen.

Impact
realiseren

De impact ga je maken door:

  • Onwerkbare patronen te doorbreken
  • Discomfort op te zoeken in het creëren van nieuwe patronen die je dienen naar resultaat
  • Shiften in wie je moet zijn zodat je het resultaat behaalt
  • Reflecteren op je eigen gedrag
  • In staat zijn om dit gedrag aan te passen naar werkbare patronen

Deze bedrijven gaven hun commitment

Van MosselBas Huizer - divisiedirecteur
Lees verder
Jort is zeer analytisch. Hij is bekwaam in het vertalen van deze vaardigheid naar een concreet actieplan. Hij is een prettige en effectieve partner voor zowel klanten als medewerkers. Kortom, hij wordt sterk aanbevolen voor iedereen die zijn zaken op orde wil krijgen of de puntjes op de i wil zetten.
Porsche Centrum GelderlandSander Heere - aftersales manager
Lees verder
Jort is een zeer gefocuste, pragmatische en ruimdenkende professional. Hij heeft een unieke vaardigheid om mensen te begrijpen en hen te overtuigen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Jort is een uitstekende communicator, die vertrouwen inspireert en een open omgeving creëert waarin mensen zich op hun gemak voelen om zich uit te spreken. Hij is een expert in het ontwikkelen en implementeren van efficiënte processen.

Deze bedrijven gaven hun commitment

Van MosselBas Huizer - divisiedirecteur
Lees verder
Jort Schulting is analytisch zeer sterk. Vervolgens weet hij e.e.a. uitstekend te vertalen in een concreet actie-/stappenplan. Hij is hij zowel voor opdrachtgever als medewerkers van deze een prettige (sparring-) partner. Kortom, een aanrader voor iedereen die orde op zaken wil stellen, dan wel de puntjes op de "i" wil zetten.
Porsche centrum GelderlandSander Heere - aftersales manager
Lees verder
Mijn ervaring a.d.h.v. de opdracht, is dat Jort zeer doelgericht, open en pragmatisch is. In het proces weet hij mensen te doorgronden, in te laten zien dat zaken soms anders kunnen/moeten en ze daar ook in mee krijgt. Daarnaast is hij open en durven mensen te praten; hij geeft ze vertrouwen. Hij kan processen ontwikkelen en toepassen.

Klaar voor een impactvolle verandering?

Neem direct contact op!