Opleidingen & Trainingen

In company training en opleidingen

Om de aftersales bij een autobedrijf naar een hoger niveau te brengen kan het in de praktijk voorkomen dat er meer van de medewerkers wordt gevraagd. Om de autobedrijven hierin te helpen heeft WWHY! samen met een aantal professionals een praktisch programma aan automotive opleidingen en trainingen ontwikkeld. Dit kan zowel als een incompany of multi-vestiging ingevuld worden. Hierbij wordt gekeken wat en waar de behoeftes zijn. Ook kan het voorkomen dat het om een persoonlijk ontwikkeltraject gaat waarbij een of meerdere medewerkers samen met een persoonlijke ontwikkelcoach hun beoogde resultaten behalen.

De opleidingen & trainingen die WWHY! heeft ontwikkeld zijn specifiek gericht op het automotive aftersales. Commerciële vaardigheden, leiderschaps vaardigheden en communicatievaardigheden zijn enkele voorbeelden uit ons opleidings- en trainingsaanbod. Iedere opleiding of training bestaat uit verschillende losse modules/onderwerpen. Het voordeel hiervan is dat we samen kunnen kijken welke wensen er zijn en hoe dit het best kan worden ingevuld. Het kan dus zijn dat er een totaal “nieuwe” opleiding of training ontwikkeld wordt. Maatwerk!

Meten van de competenties binnen de organisatie

Door het meten van competenties binnen de organisaties kan WWHY! een op maat gemaakt pakket aanbieden om zo de aftersales organisatie te ondersteunen bij het ontwikkelen en opleiden van hun medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om de talenten, sterktes en zwaktes van mensen te meten. Zitten de juist mensen op de juiste plek? Het laat zien hoe sterke eigenschappen ingezet kunnen worden om de medewerkers tot hun recht te laten komen en de beste resultaten te behalen.

Specialist in Automotive aftersales!

Hoe zorg je ervoor dat de investering die je doet in een opleiding zich terug betaald? Door uitsluitend met specialisten te werken. Wij weten vanuit onze ervaring dat bijgebrachte kennis alleen bruikbaar is wanneer je het in je eigen praktijk kan toepassen. Onze trainingen en opleidingen zijn hierop ingericht. Naast theorie bieden wij ook coaching op locatie. Hierdoor kunnen we de cursist ook echt zijn geleerde kennis of vaardigheden in de praktijk laten toepassen en toetsen. Waar nodig kunnen we dan nog helpen om meer uit de training te halen.

Top 3 meest gekozen trainingen

Commerciële aftersales vaardigheden

Duur: 1 maand
Prijs: Vanaf € 495,-

De training commerciële vaardigheden is erop gericht om de service adviseur te laten denken in commerciële oplossingen. Je adviseert niet alleen het (noodzakelijke) onderhoud wat de klant van je verwacht, maar ook zaken waar de klant niet aan dacht maar wel een latente behoefte aan heeft.

Claire desktop basis vaardigheden

Duur: 4 uur
Prijs: Gratis

Met deze training nemen we je volledig mee in de werking van het Claire dashboard en de mogelijkheden die je hebt om de waargenomen werkzaamheden transparant voor te leggen, te communiceren aan je klant en vervolgens eenduidig vast te leggen zodat je collega’s verder kunnen met hun werkzaamheden.

Praktisch leiderschapstraining aftersales

Duur: 3 maanden
Prijs: 2.550,-

Als leidinggevende sta je dagelijks aan alle knoppen te draaien om de resultaten te beïnvloeden. Je bent afhankelijk van je team of deze resultaten volgen. Je hebt diverse methodes geprobeerd en sommige werken, maar voelen niet als eigen en andere werken alleen maar averechts.  Deze training stelt je in staat om direct resultaat te zien.

Meer weten? Contact ons!

14 + 14 =