WWHY! Aftersales trainingen

Effectief communiceren

Duur: 1 maand
Prijs: Vanaf € 475,-

Deze training staat in het teken van klantgerichte en collega gerichte communicatie waardoor je een goede relatie met jouw klanten en je collega’s kunt opbouwen en je meer rendement kunt behalen bij je bestaande klanten en je werkproces.

Commerciële aftersales vaardigheden

Duur: 1 maand
Prijs: Vanaf € 495,-

De training commerciële vaardigheden is erop gericht om de service adviseur te laten denken in commerciële oplossingen. Je adviseert niet alleen het (noodzakelijke) onderhoud wat de klant van je verwacht, maar ook zaken waar de klant niet aan dacht maar wel een latente behoefte aan heeft.

Claire tablet basis vaardigheden

Duur: 4 uur
Prijs: Gratis

Jij wordt volledig meegenomen in de werking van de Claire tablet en de mogelijkheden die je hebt om jouw waargenomen werkzaamheden transparant vast te leggen en te communiceren. Je zult tijdens de training inzicht krijgen in het volledige aftersales proces en welke rol jij binnen dit proces speelt.

Claire desktop basis vaardigheden

Duur: 4 uur
Prijs: Gratis

Met deze training nemen we je volledig mee in de werking van het Claire dashboard en de mogelijkheden die je hebt om de waargenomen werkzaamheden transparant voor te leggen, te communiceren aan je klant en vervolgens eenduidig vast te leggen zodat je collega’s verder kunnen met hun werkzaamheden.

Praktisch leiderschapstraining aftersales

Duur: 3 maanden
Prijs: 2.550,-

Als leidinggevende sta je dagelijks aan alle knoppen te draaien om de resultaten te beïnvloeden. Je bent afhankelijk van je team of deze resultaten volgen. Je hebt diverse methodes geprobeerd en sommige werken, maar voelen niet als eigen en andere werken alleen maar averechts.  Deze training stelt je in staat om direct resultaat te zien.

Persoonlijk leiderschap in aftersales

Duur: 3 maanden
Prijs: 4.950,-

Jij bent de beste in je vak, maar leidinggeven is nieuw voor je. Hoe ga je er voor zorgen dat het team gaat doen wat je van ze vraagt en dat ze het doen zoals je dat graag zou willen zien? Om dit te bewerkstelligen moet je op zoek naar een manier van leidinggeven die bij jou en bij je team past. Welke stijl is dat? WWHY! helpt je erachter te komen zodat je kunt ontwikkelen naar de leider die je wilt zijn.

Samenwerken stimuleren in aftersales

Duur: 3 maanden
Prijs:  795,-

Een goede samenwerking tussen collega’s binnen aftersales heeft vele voordelen. Niet alleen leren ze beter te luisteren en beter te communiceren met elkaar, maar ze leren elkaar ook beter te begrijpen. Dit komt niet alleen de sfeer maar vooral ook de prestatie ten goede. Hoe kun je dit bereiken?

Multi vestiging leiderschapstraining

Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Leidinggeven aan een team binnen aftersales vraagt tegenwoordig een andere aanpak. De branche verandert snel. De teams moeten flexibeler, beter presteren en samenwerken. Wat is de meest effectieve manier van aansturing?

Sturen op resultaten en cijfers

Duur: 3 maanden
Prijs: € 495,-

De hedendaagse manager wordt met termen als KPI’s, Efficiency en productiviteits percentages om zijn oren geslingerd.  De wildgroei aan managementtermen hebben alleen betekenis als je ook echt je medewerkers/collega’s kan coachen en sturen op de interpretatie van deze getallen. Middels deze training leer je ze op een juiste manier te interpreteren en vervolgens op sturen.

Verander management aftersales

Duur: 5-6 maanden
Prijs: € 3.800,-

Veranderen is aan de orde van de dag. Continue verbeteren betekent binnen het aftersales proces dat je gaat zoeken naar zaken in het proces die geoptimaliseerd dienen te worden om de verbetering te krijgen. We helpen je om stap voor stap op zoek te gaan naar de verbetering en het vervolgens op een laagdrempelige manier om te zetten in acties.

Gastheerschap in aftersales

Duur: 1 maand
Prijs: € 575,-

Klantgerichtheid/gastheerschap is geen oplossing op papier of een aangeleerd trucje, maar is een mindset die begint bij jezelf. Gastvrijheid/gastheerschap  vraagt om gedrag waarbij je je bewust bent van je omgeving, luistert naar de behoefte van de ander en aandacht hebt voor de diensten/producten die je levert.

Ontdek je talenten – De Profilizer meting

Duur: enkele uren
Prijs: 550,-

De Profilizer is een instrument dat speciaal is ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het selecteren, beoordelen, ontwikkelen en opleiden van hun medewerkers binnen de organisatie.

WWHY! Persoonlijk ontwikkeltraject

Duur: in overleg
Prijs: 1.250,-

Je denkt na over je toekomst en vraagt je af; wat wil ik nou echt en waar ben ik goed in? Doe ik wel wat het beste bij me past? Krijg ik van mijn huidige werk en werkzaamheden voldoende energie van of kost het juist energie? Welke werkomgeving is prettig voor mij en waar voel ik me thuis?

Timemanagement in aftersales

Duur: 2 dag delen
Prijs: € 450,-

Je vindt het lastig om een reële planning te maken en prioriteiten te stellen. Het levert waarschijnlijk ook veel stress op gedurende de dag.  Hoe creëer je de ruimte en tijd voor jezelf om het overzicht over je werkzaamheden te bewaren in de waan van de dag zodat je je tijd nuttiger kan besteden. 

Workshop Leiderschap voor aftersales

Duur: 2 avond sessies
Prijs: € 4.500,-

In deze workshop gaan we  op zoek naar jouw eigen wijze van leidinggeven en jouw leiderschapsstijl. Middels een compleet assessment en intake krijgen we inzicht in je doelen, je ontwikkel punten en ambities. Deze nemen we mee in de workshop en van daaruit gaan we oefenen.

Workshop Leiderschap voor aftersales – light

Duur: 2 avond sessies
Prijs: € 1.950,-

Wat is jouw persoonlijke leiderschapsstijl?
In deze workshop leer je in 2 avonden wat de verschillende stijlen zijn, hoe deze effect kunnen hebben op het gedrag van je collega’s, klanten en uiteindelijk op het resultaat.
Na deze workshop weet je hoe je jouw eigenstijl kunt inzetten zodat je er uiteindelijk profijt van zult hebben.