Je bent er bijna! 98%

Wij realiseren uw digitale aftersales!

Jullie aftersales organisatie volledig digitaal en centraal maken? WWHY! in Automotive leidt jullie stap voor stap naar dit resultaat.

Herdefiniƫren van processen

Kleine aanpassingen voeren we door om het digitale proces te ondersteunen. De eerste stap naar digitaal wordt genomen.

De stap naar volledig digitaal

Gefaseerd maken we de transitie naar volledig digitaal. Iedereen krijgt de kans om mee te komen op zijn tempo.

Centraliseren van activiteiten

Het grootste rendement slag komt op het laatst. Alle activiteiten worden gewogen en waar mogelijk gecentraliseerd. Het businessmodel verandert van kostendekkend naar winstgevend.

Ervaring van onze klanten

Analytisch zeer sterk. Vervolgens uitstekend te vertalen in een concreet actie-/stappenplan. Zowel voor opdrachtgever als medewerkers. Kortom, een aanrader voor iedereen die orde op zaken wil stellen, dan wel de puntjes op de “i” wil zetten.
Bas Huizer

Operationeel directeur, van Mossel KIA

Inmiddels een jaar geleden is onze samenwerking met WWHY gestart door een hulpvraag over onze processen en rendement. Jort kwam binnen en wist direct tot de kern door te dringen. Zijn ervaring, inlevend vermogen en software zorgden ervoor dat ons bedrijf binnen korte tijd weer de wind in de zeilen kreeg. TopšŸ˜!
Ruben Elshof

Eigenaar, Elshof Dorpsgarage

De overgang naar de nieuwe garagesoftware Carsys in combinatie met Claire is dankzij Jort zijn frisse eerlijke duidelijke aanpak soepeler verlopen dan we vooraf hadden voorzien. Heerlijk om mee samen te werken!

Danielle van der Geest

Auto maas