BOOST JE BUSINESS

Boost je business door gebruik te maken van Performance Coaching.

Business development

Veroorzaak impact en resultaat
door een effectieve strategie op maat

Werkwijze

We bepalen het gewenste resultaat en identificeren de gebieden waar impact moet worden gemaakt. We onderzoeken deze gebieden grondig op een efficiënte manier om inzicht te krijgen in waar correcties moeten worden gemaakt. De correcties die je vervolgens aanbrengt, zullen leiden tot het bereiken van het doel dat je voor ogen hebt. Is het makkelijk? Nee. Zijn de acties comfortabel? Nee, maar ze zijn noodzakelijk.

Performance coaching
Directe coaching waarin we samen de noodzakelijke acties bespreken, prioriteiten stellen en ik je niet alleen confronteer met de realiteit, maar ook ondersteuning bied om meteen actie te ondernemen.
Persoonlijke ontwikkeling
Tijdens onze sessies zul je geconfronteerd worden met je eigen kwesties. Dit kan ongemakkelijk voelen, maar het is noodzakelijk om echte verandering te zien. Door eerlijk te zijn tegen jezelf en moeilijke vragen niet uit de weg te gaan, kun je een beter begrip van jezelf krijgen en actie ondernemen. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en eigenaar te worden over je doelen. Ik daag je uit om te verschijnen en het doel te scoren dat je voor ogen hebt.
Leiderschapsontwikkeling teamverband
Managers van verschillende afdelingen binnen één bedrijf worden begeleid naar verbeterde prestaties door middel van een gecombineerde aanpak van één-op-één coaching sessies en groepssessies. Dit leiderschapsontwikkelingsprogramma stelt deelnemers in staat om hun vaardigheden te verbeteren en effectiever leiding te geven aan hun team. De aftrap en tussenliggende groepssessies bieden deelnemers de kans om te leren van andere managers en hun perspectief te verbreden, terwijl de één-op-één coachingsmomenten worden gebruikt om specifieke uitdagingen en kansen aan te pakken. Ons programma biedt managers de ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben om hun leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen.
Strategiesessies voorzitten
Het bedenken van een nieuwe strategie is niet eenvoudig. Ik speel de rol van uitdager en gids bij het behalen van een helder en gedurfd resultaat. Tijdens onze sessie is het behouden van een duidelijke richting van essentieel belang.
Vorige slide
Volgende slide

Deze bedrijven gaven hun commitment

Emil FreyHarjen Tiesinga - aftersales manager
Lees verder
Jort's resultaatgerichte aanpak is een grote plus in onze samenwerking. Hij vertaalt taken effectief naar tastbare resultaten terwijl hij ons, de klant, betrokken houdt. Hij bezit een waardevolle mix van strategisch inzicht en praktische kennis die resoneert bij ons personeel. Het is indrukwekkend hoe hij het respect van service adviseurs en technici weet te verdienen, zelfs wanneer hij recht voor zijn raap is. Zijn enthousiasme is een belangrijke troef.
Henri & HermanFrank van Mourik - aftersales directeur
Lees verder
Ik heb Jort gedurende meerdere jaren bij verschillende bedrijven en in verschillende disciplines samengewerkt. Of het nu gaat om het ondersteunen van onze softwaresystemen, het analyseren van teamprocessen of het bieden van persoonlijke begeleiding, het is altijd een echte SAMENWERKING. Jort begrijpt de situatie en legt het uit in begrijpelijke taal. Door grondige interviews af te nemen en de behoeften van de klant te begrijpen, kan Jort precies leveren wat nodig is. Hij is een motiverende coach die nauw samenwerkt met mensen en praktijksituaties op het werk.

WWHY! realiseert resultaat

Wilt u echt slagen? Als expert in Performance Coaching help ik je om je doelstellingen te behalen. Neem contact op om binnen je organisatie impact te maken en resultaten te boeken.

Klaar voor een impactvolle verandering?

Neem direct contact op!