Business BOOST

Boost je business door gebruik te maken van Performance Coaching.

Business development

Veroorzaak impact en resultaat
door een effectieve strategie op maat

Werkwijze

We bepalen het te behalen resultaat en definiëren de gebieden waar een impact gemaakt dient te worden. Deze gebieden gaan we op een zeer effectieve wijze tegen het licht houden om zo inzicht te krijgen waar de correctie gemaakt dient te worden. De correctie die jij vervolgens maakt zal leiden tot het verkrijgen van het doel dat jij voor ogen hebt. Is dat eenvoudig? Nee! Zijn het comfortabele acties? Nee, maar ze zijn wel noodzakelijk!

Performance coaching
Een op een coaching waarin we de noodzakelijk vereiste acties uiteen zetten en waarbij ik een spiegel zal voorhouden die je niet alleen aan het denken zet, maar ook tot actie laat overgaan.
Persoonlijke ontwikkeling
Tijdens onze sessies zal je met je eigen bull-shit geconfronteerd worden. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar ook noodzakelijk om tot actie over te gaan. Je zult op het speelveld moeten verschijnen om het spel te spelen. Ik daag je uit om van de tribune af te komen en te scoren.
Leiderschapsontwikkeling teamverband
Begeleiden van managers van verschillende vestigingen binnen 1 bedrijf naar een betere performance. Deze vorm van leiderschapsontwikkeling werkt alleen maar in een 1-op-1 verband. Een gezamenlijke aftrap en tussentijdse sessie horen bij het programma, maar voor de rests van de duur zijn het 1-op-1 coaching momenten.
Strategiesessies voorzitten
Het uitdenken van een strategie komt niet vanzelf. Sparren, uitdagen en een spiegel voorhouden is de rol die ik vervul in het creëren van een nieuwe strategie. Het bijhouden van een heldere lijn in de sessie is essentieel om te komen tot een helder en uitdagend resultaat.
Previous slide
Next slide

Deze bedrijven gaven hun commitment

Emil FreyHarjen Tiesinga - aftersales manager
Lees verder
Ik ben heel tevreden over onze samenwerking, zowel met Jort als persoon als in dienstverlening/opdrachten. Jorts persoon kenmerkt zich in resultaatgerichtheid; hij weet een opdracht concreet te maken en tot resultaat te brengen en neemt zijn klant (ons) hierin mee. Daarnaast heeft hij een goede mix van strategisch inzicht en kennis, maar weet hij het ook concreet te maken voor de medewerkers in de werkplaatsen. Een grote plus hierin is dat hij goed geaccepteerd wordt bij de service adviseurs en monteurs, terwijl hij soms best direct is richting hen. Zijn enthousiasme helpt hem hierin.
Henri & HermanFrank van Mourik - aftersales directeur
Lees verder
Mijn samenwerking met Jort is al enige jaren een feit. Dit bij verschillende bedrijven en verschillende disciplines. Of het nu begeleiding van onze softwaresystemen, het analyseren van een teamproces, of persoonlijke begeleiding betreft. Altijd is het echt een SAMENwerking; hij verplaatst zich in de situatie en weet het in begrijpelijke taal uit te leggen. Door vooraf goed te interviewen en zich te verplaatsen in de wensen van zijn klant, kan Jort exact leveren naar behoefte. Het is echt een stimulerende, motiverende coach op de werkvloer; dichtbij de mens en dichtbij de praktijk.

WWHY! realiseert resultaat

Durf jij commitment te tonen door écht te gaan voor succes? Als specialist op het gebied van performance management, help ik jou om doelen te behalen. Neem contact op om impact binnen jullie organisatie te veroorzaken, dat leidt tot resultaat.