Business development

Veroorzaak impact en resultaat
door een effectieve strategie op maat

Business development

Veroorzaak impact en resultaat
door een effectieve strategie op maat

Strategie

Ik help jou bij het bepalen en behalen van uitdagende doelstellingen. Mijn dienst en aanpak zijn niet eenduidig, maar omvatten een combinatie van middelen en specialisten. Waar nodig activeer ik een klein team van specialisten die trainingen of andere werkzaamheden zeer doeltreffend uitvoeren. Dit gebeurd op basis van mijn expertise en de uitgezette strategie. Onderstaand een greep uit programma’s die meetbaar resultaat hebben gebracht in de groeistrategie van mijn klanten.

Aftersales-tijdstudie
Wat is de impact van het digitaliseren van de werkorder op het volledige aftersales proces. Tijd, geld, klant- en medewerkerstevredenheid.
Performancemanagement
Het team en de vestiging begeleiden in het realiseren van hun potentieel in omzet en werkplaats prestatie.
Procesoptimalisatie
Het optimaliseren van het volledige aftersales proces waarbij de papieren werkorder leidend is. Hierbij staan de volgende KPI's centraal; efficiency, productiviteit en bezettingsgraad. Wat uiteindelijk leidt tot hogere omzet.

Ook voor een digitaal aftersales process spelen de bovenstaande elementen. De focus ligt hierbij ook op het herdefiniëren van het aftersales proces zonder papier.
Commerciële trainingen
Aftersales trainingen aan beginnend of senior serviceadviseurs. 
- Verkoop van de reparatie
- Klanttevredenheid
- Cross-sell
- Leiderschap
Persoonlijke ontwikkeling
Begeleiden van individuele medewerkers op gebieden als:

- Timemanagement
- Stress door werk-/ privésituaties
- Nieuwe (leidinggevende) rol ( bijv.: monteur > chef werkplaats, serviceadviseur > servicemanager, monteur > serviceadviseur, etc.)
Aftersales digitalisatie
Begeleiden van de volledige turnaround van een papieren werkorderproces naar een digitaal aftersalesproces, waarbij er met tablets in de werkplaats gewerkt wordt en er geen papier meer in omloop is.
Programma klanttevredenheid
Diverse resultaatgerichte programma’s die leiden tot een verhoging van het KTV, NPS. Afhankelijk van de behoefte kan dit impuls gericht zijn of een oplossing die voor lange termijn resultaten moet opleveren.
Leiderschapsontwikkeling teamverband
Begeleiden van alle servicemanagers / aftersales managers van verschillende vestigingen binnen 1 bedrijf naar een betere performance. Persoonlijke performance, omzet, efficiency, productiviteit, klanttevredenheid en werken als een team. Afhankelijk van de gestelde doelen wordt er een gekozen van de aanpak die leidt tot resultaat!
Performance development
Begeleiding op managementniveau van aftersalesdirectie. Hoe beweeg ik m’n team om andere resultaten te behalen? Waar dien ik onwerkbare patronen te doorbreken? Alles gericht op resultaat en doorbreken van comfortabele bestaande situaties die niet leiden tot het gewenste resultaat.

Spiegel voor directieniveau op het gebied van bestaande resultaten en processen en wat er mogelijk is op basis van data.
Workshops faciliteren
- Wat is de impact van Elektrische Voertuigen (EV) op onze werkplaats
- Hoe ziet de werkplaatsinrichting van de toekomst eruit
- Advies over aftersales inrichting bij nieuwbouw of verbouwingen
- De serviceadviseur van de toekomst

Strategiesessies voorzitten
Het uitdenken van een strategie komt niet vanzelf. Sparren, uitdagen en een spiegel voorhouden is de rol die ik vervul in het creëren van een nieuwe strategie. Het bijhouden van een heldere lijn in de sessie is essentieel om te komen tot een helder en uitdagend resultaat.
Previous
Next

Deze bedrijven gaven hun commitment

Emil FreyHarjen Tiesinga - aftersales manager
Lees verder
Ik ben heel tevreden over onze samenwerking, zowel met Jort als persoon als in dienstverlening/opdrachten. Jorts persoon kenmerkt zich in resultaatgerichtheid; hij weet een opdracht concreet te maken en tot resultaat te brengen en neemt zijn klant (ons) hierin mee. Daarnaast heeft hij een goede mix van strategisch inzicht en kennis, maar weet hij het ook concreet te maken voor de medewerkers in de werkplaatsen. Een grote plus hierin is dat hij goed geaccepteerd wordt bij de service adviseurs en monteurs, terwijl hij soms best direct is richting hen. Zijn enthousiasme helpt hem hierin.
Henri & HermanFrank van Mourik - aftersales directeur
Lees verder
Mijn samenwerking met Jort is al enige jaren een feit. Dit bij verschillende bedrijven en verschillende disciplines. Of het nu begeleiding van onze softwaresystemen, het analyseren van een teamproces, of persoonlijke begeleiding betreft. Altijd is het echt een SAMENwerking; hij verplaatst zich in de situatie en weet het in begrijpelijke taal uit te leggen. Door vooraf goed te interviewen en zich te verplaatsen in de wensen van zijn klant, kan Jort exact leveren naar behoefte. Het is echt een stimulerende, motiverende coach op de werkvloer; dichtbij de mens en dichtbij de praktijk.

WWHY! realiseert resultaat

Durf jij commitment te tonen door écht te gaan voor succes? Als specialist op het gebied van performance management en aftersales, help ik jou om doelen te behalen. Neem contact op om impact binnen jullie organisatie te veroorzaken, dat leidt tot resultaat.